A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Герої не вмирають!

Дата: 27.08.2021 11:04
Кількість переглядів: 542

Сьогодні у центрі селища, біля пам’ятного знаку на честь загиблим учасникам АТО Казанківщини відбувся мітинг, присвячений до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 29 серпня – є пам’ятною датою в календарі кожного українця, оскільки того дня 2014 року на сході України в Іловайську загинула найбільша кількість українських військових. І саме у цей час поспіли соняшники, де тривали запеклі бої, де залишились загиблі українські захисники. Тому квітка соняшника стала символом скорботи за загиблими українськими героями. Кожен з учасників заходу мав на своїх грудях емблему «Сонях пам’яті», як символ мужності український воїнів.

«Шановні співвітчизники, дійсно новітня історія нашої держави сповнена трагічних подій, 29 серпня одна з них. Найбільша кількість наших захисників саме в цей день полягло, захищаючи нашу свободу і суверенітет. В цей день хочу подякувати всім хто сьогодні, на цьому святому місці прийшов схилити голову і пом’янути наших захисників. Хочу побажати всім миру, здоров’я, добробуту, благополуччя. Я впевнений, що разом, об’єднавшись, ми зможемо перемогти нашого ворога і будемо незалежною, суверенною державою, яка відновить свої кордони і стане дійсно європейською сильною, квітучою країною», - зазначив у своїй промові Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

Також перед присутніми виступили начальник відділення обліку мобілізаційної роботи – заступник начальника 4 відділу Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій Поляков, голова громадської організації «Казанківський районний союз ветеранів та учасників антитерористичної операції» Леонід Верба.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали живі квіти до підніжжя пам’ятного знаку молодим патріотам рідного краю, які віддали своє життя за свободу, незалежність, територіальну цілісність України.

Сьогодні протягом дня у історико-краєзнавчому музеї кожен може ознайомитись з виставкою «Герої не вмирають» про наших героїв-земляків, загиблих за наше майбутнє.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь