A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проходить підготовка до чергової сесії

Дата: 26.08.2021 14:58
Кількість переглядів: 650

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провела голова комісії Тетяна Ліферова.

Депутати обговорили п’ять проектів рішень порядку денного чергової сесії.

Члени постійної комісії розглянули клопотання ТОВ СП «Нібулон» стосовно передачі в оренду земельної ділянки для відвантаження зернових і олійних культур та встановлення ставки орендної плати. На засіданні заслухали представника підприємства, яка пропонувала зменшити ставку в розмірі 3 відсотки. В результаті розгляду та обговорення депутати погодили встановлення ставки в розмірі 5% від нормативно грошової оцінки, що сприятиме наповненню місцевого бюджету. Далі відбулось активне обговорення проекту рішення про надання платних послуг та встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Казанківською лікарнею. Як зауважила доповідач медичного закладу – це господарська некомерційна діяльність, спрямована на досягнення соціальних цілей, без мети одержання прибутку. Такі платні послуги надавались і раніше, це, зокрема, наркологічний та психологічний огляд, медичний огляд для отримання посвідчення водія, дозвіл на право носіння зброї, довідка для абітурієнтів, які вступають у навчальні заклади. Також платні медичні послуги надаватимуться громадянам, які звертаються без направлення сімейного лікаря. Грошові кошти зараховуватимуться на спеціальний рахунок лікарні за платні послуги та будуть витрачатися на оплату комунальних послуг, на погашення заборгованості підприємства по бюджетним зобов’язанням, на придбання реактивів, на покращення матеріально-технічної бази, на фонд матеріального заохочення медичних робітників, які надають платні послуги.

Також депутати погодили проекти рішень стосовно розпорядженням об’єктами комунальної власності територіальної громади.

У роботі комісії взяв участь і виступив селищний голова Олексій Асмолов.

Після детального обговорення члени постійної комісії вирішили рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь