A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 20.08.2021 23:40
Кількість переглядів: 310

Сьогодні, 20 серпня, о 17 годині, на центральній площі смт Казанка відбулися урочисті заходи, присвячені 30-й річниці Незалежності України. Центр селища гордо прикрашав Державний Прапор України, біля якого вишикувались наші герої земляки – учасники бойових дій в зоні АТО, гості громади, молодь, люди, які люблять наше селище, прославляють нашу державу і роблять все, щоб вона була успішною країною.

Право підняти Державний Прапор України надано учаснику антитерористичної операції Миколі Болотських і учениці Казанківського ЗЗСО №1 Дар'ї Омельчук. Присутні, затамувавши подих, гордо спостерігали, як здіймається у височінь синьо-жовтий стяг. В ці хвили у виконанні місцевого народного хорового колективу лунав Державний Гімн України. Потім молодь в українських національних костюмах урочистою ходою пройшла по центральній площі селища. Видовище справді було урочисте і надзвичайно захопливе!

З теплими словами привітання з нагоди 30-ї річниці Незалежності України до присутніх звернувся Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Він, зокрема, від імені депутатів ради і від себе особисто привітав усіх жітелів громади з ювілеєм нашої держави. За останні роки це свято для кожного українця стало особливим. Адже щодня молоді хлопці жертвують собою на передовій заради нашої свободи і щасливого майбутнього у вільній країні. Незалежність - це свобода, честь, повага, відкритість, гуманізм і демократія. Але в першу чергу - це ми з вами. І зараз Україна потребує об’єднання зусиль мільйонів громадян для подальшого успішного державотворення. Адже саме нам випала честь розбудовувати нашу країну, відстоюючи її цілісність і єдність. Олексій Асмолов також побажав усім миру та сімейного затишку, чистого неба, міцного здоров'я та успіхів у розбудові нашої незалежної країни.

Далі з словами привітання до присутніх звернулись заступник голови Баштанської районної ради Василь Кузін та член молодіжної ради Назар Подобєд.

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, учасники АТО, представники громадськості поклали живі квіти до підніжжя пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО Казанківщини, які власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію України. Біля пам’ятного знаку напередодні урочистих заходів за ініціативи депутата селищної ради, голови громадської організації "Казанківський районний союз ветеранів учасників антитерористичної операції» Леоніда Верби, при підтримці депутата селищної ради Івана Чіпака, за сприяння селищного голови Олексія Асмолова було встановлено банер з фотографіями наших героїв-земляків, які загинули в зоні АТО.

На площі біля будинку культури продовжились ювілейні святкові заходи. Гомін дітвори, сміх, веселощі довкола піднімали настрій та згуртували усіх довкола. Присутні мали можливість ознайомитись з фотовиставкою «Все починається з громади», світлини якої розповідали про історію її створення та досягнення. Далі відбувся надзвичайно цікавий і просто захоплюючий концерт наших учасників художньої самодіяльності, місцевих аматорів сцени. Завершились урочистості яскравим святковим салютом та дискотекою для молоді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь