A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконкому Казанківської селищної ради

Дата: 18.08.2021 13:36
Кількість переглядів: 466

Сьогодні, 18 серпня, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова Олексій Асмолов. Члени виконкому розглянули 17 нагальних питань, що стосуються життєдіяльності громади, а саме комунальної сфери, благоустрою, майнових питань, соціального обслуговування, захист прав дітей.

Відбувся попередній розгляд проекту рішення «Про затвердження Положення про надання платних послуг та тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Казанківська багатопрофільна лікарня». Члени виконкому схвалили даний проект рішення та буде винесено на затвердження сесії. З проектом рішення можна ознайомитись на офіційному веб-сайті селищної ради.

З метою забезпечення здобуття дітьми дошкільної та загальної середньої освіти, які проживають на території селищної ради, затвердили порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів громади.

Далі для вжиття заходів, спрямованих на запобігання пожежам, організації їх насіння, здійснення громадського контролю за дотриманням установлених законодавством вимог пожежної безпеки утворили добровільну пожежну охорону Казанківської селищної ради, затвердили положення, а також утворили пожежно-рятувальні підрозділи добровільної пожежної охорони на території населених пунктів громади, затвердили їх перелік та склад.

З метою забезпечення проведення евакуаційних заходів у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій створено селищну комісію з питань евакуації, затвердили положення та посадовий склад.

Члени виконкому розглянули заяви мешканців громади стосовно упорядкуванню нумерації об’єктів нерухомості та зміни номерів житлових будинків. Затвердили акти обстежень житлових будинків та зняли їх з обліку та реєстрації. Також затвердили акти обстежень зелених насаджень та надали дозвіл на видалення сухостійних та аварійних дерев.

Взято на квартирний та соціальний квартирний облік двох громадян, як дитину, позбавлену батьківського піклування і дитину сироту та внесено їх до списку позачергового надання житлової площі.

Відбувся попередній розгляд проекту рішення «Про затвердження Цільової соціальної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Казанківській селищній раді на 2021 – 2023 роки». Прийняття такої програми дасть змогу поступового розв’язання проблеми забезпечення дітей житлом вищезазначеної категорії, а також реалізація державної політики щодо забезпечення соціального захисту житлових і майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Далі члени виконкому затвердили висновки комісії з питань захисту прав дитини, а саме надали дозвіл на влаштування на цілодобове перебування малолітніх дітей у спеціальні школи, про встановлення опіки та призначення опікунів над неповнолітніми.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь