A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

80 років гідного життя!

Дата: 10.08.2021 14:05
Кількість переглядів: 480

Сьогодні, 10 серпня, свій 80-річний ювілей відзначає відома на степовій Казанківщині своїми трудовими здобутками ветеран праці Раїса Павлівна Чухан. Це чудова, трудолюбива жінка, яка все своє життя важко і старанно працювала, починаючи з 13 років дояркою у місцевому колгоспі. ЇЇ життя складалось з найскладніших випробувань, які вона впевнено пройшла, залишивши всі негаразди позаду. Буття Раїси Павлівни було нелегке, але багатогранне. Важко перерахувати усі її досягнення, скільки вона зробила добра! Ця славна жінка, мати, бабуся, прабабуся - є прикладом наслідування для усіх нас.

За багаторічну, сумлінну працю, активну громадську діяльність вона неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами, оголошували подяки, вручали премії, була учасником фестивалю молоді і студентів у Києві, двічі обирали депутатом обласної ради, була вона й депутатом районної ради, нагороджена багатьма орденами та медалями.

Заступник селищного голови Леонід Новицький від імені Казанківського селищного голови Олексія Асмолова разом з головою місцевої організації ветеранів Марією Ризук привітали Раїсу Павлівну Чухан, побажали довгих років життя, міцного здоров’я і благополуччя, щирої турботи і любові рідних, щоб кожен новий світанок приносив радість і щастя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь