A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Велике будівництво» на Миколаївщині: Ремонт дороги Н-11 Дніпро – Миколаїв (через м. Кривий Ріг) виходить на фінішну пряму

Дата: 09.08.2021 10:44
Кількість переглядів: 616

Автошлях національного значення Н-11 Дніпро – Миколаїв (через Кривий Ріг) був побудований ще у 40-их роках минулого століття. Багато років маршрут Кривий Ріг – Миколаїв був у топі найгірших автошляхів нашої країни. Але завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цей автошлях перетворюється на європейський.

У Миколаївській області поточний середній ремонт дороги Н-11 Дніпро – Миколаїв (через м.Кривий Ріг) на відрізку км 314+000 – км 319+335 виходить на фінішну пряму.

Від виїзду з Миколаєва у напрямку Баштанської кільцевої розв’язки стартувало укладання фінішного шару покриття. Спочатку дорожники обробляють дорогу бітумною емульсією для кращого зчеплення між собою шарів асфальтобетону. Далі за допомогою асфальтоукладальних машин влаштовують ЩМА-20 з наступним ущільненням котками.

Для збереження оновленого автошляху від проїзду перевантаженого транспорту, неподалік Баштанської кільцевої розв’язки розпочато влаштування майданчику для зважування фур.

Для забезпечення максимальної безпеки та комфорту пересування водіїв транспортні потоки 4-смугової ділянки автошляху розділено за допомогою бетонного парапетного огородження типу «Нью Джерсі».

Також на об’єкті виконано встановлено опори електроосвітлення. Це суттєво покращить зручність та безпеку пересування дорогою Н-11 у нічний час.

Загалом за програмою «Велике будівництво» у 2021 році планується побудувати і відремонтувати 4 600 км доріг державного значення у всіх областях.

Велике будівництво

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь