A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбувся оргкомітет з питань підготовки до найголовніших свят держави

Дата: 05.08.2021 14:07
Кількість переглядів: 633

З нагоди проведення заходів до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України відбулось засідання організаційного комітету, який провела начальник відділу культури та туризму Алла Косталан. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів селищної ради, керівники установ та організацій, представники громадськості. Під час наради присутні обговорили ряд важливих питань щодо організації підготовки та проведення святкових заходів в громаді.

Алла Косталан акцентувала увагу на необхідності вжиття додаткових заходів з благоустрою територій, святкового оформлення населених пунктів з використанням державної символіки та встановлення Державних Прапорів України на всіх адміністративних установах, організаціях, підприємствах, упорядкування об’єктів культурної спадщини.

Святкові заходи триватимуть 20 серпня починаючи з 8.00. Ранок планується розпочати з марафону «Здорова нація – сильна держава», у якому можуть взяти участь усі бажаючі мешканці громади. Тим більше, що останнім часом багато казанківці ведуть активний та здоровий спосіб життя, займаються спортивним бігом. Тож визначились з маршрутом та дистанцією забігу.

Далі у центрі селища відбудуться урочисті заходи «Прапор наш - Вкраїни стяг шовковий». О 17 годині у парку відпочинку «Левада» планується проведення масових заходів приурочених до державних свят. Для дітей передбачена велика розважальна програма, а також святковий концерт. До участі у святкуванні будуть залучені аматорські колективи з населених пунктів територіальної громади.

Також готується низка приємних сюрпризів, секрети яких поки що розкривати не будемо. В подальшому про час проведення заходів буде додатково повідомлено на офіційному сайті селищної ради, тому радимо слідкувати за повідомленнями у соцмережі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь