A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У Новогригорівці відремонтували башту Рожновського

Дата: 02.08.2021 08:44
Кількість переглядів: 353

Як розповіла староста Зоя Галко, в селі Новогригорівка знаходиться водонапірна башта Рожновського, яка повністю забезпечує водою населений пункт. Мабуть, років п’ять, башта протікає, за добу набирає приблизно 7 кубів води, хоча розрахована на 50. Це дуже важливий об’єкт, тож особливо зараз, у таку аномальну спеку, населення не повинно залишатись без водозабезпечення. Для ремонту башти знадобилось чимало зусиль.

Зоя Володимирівна звернулась за допомогою у вирішенні цього важливого для людей питання до селищного голови Олексія Асмолова, адже для ремонту вежі потрібна спеціальна техніка, якої в селі немає. Відразу за дорученням селищного голови було вжито дієвих заходів, залучена необхідна техніка і організовано ремонт.

Примітно, що у цю напружену жнивну пору директор ТОВ «Батьківщина» Анатолій Сидоренко направив комбайнера Миколу Пантелейчука, який є також висококваліфікованим зварювальником, проводити зварювальні роботи на башті Рожновського. Керівник ФГ «Серба» Руслан Джур виділив генератор, щоб подавати електричний струм для проведення зварювальних робіт. Функціонування генератора у належному режимі забезпечував Сергій Романюк. ФОП А.В. Берека надав необхідні матеріали для ремонту башти. Варто зазначити, що ремонтні роботи на башті тривали більше шести годин. Необхідну допомогу також надавали місцеві жителі Олександр Зінченко, Дмитро Коваленко, Микола Гальченко, Микола Євдокименко, Гаго Маргарян.

Ось так спільними зусиллями вдалось оперативно вирішити цю важливу проблему.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь