A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Увага! Конкурс!

Дата: 29.07.2021 09:39
Кількість переглядів: 399

У зв’язку з наявністю вакантної посади відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Миколаївської області оголошує конкурс на посаду директора Казанківського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів №1.

        1. Місце знаходження закладу освіти:  смт. Казанка, вул. Українська, 192. 

      2.Найменування посади та умови оплати праці: директор закладу загальної середньої освіти; посадовий оклад встановлюється відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005  № 557. Надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з трудовим договором відповідно до чинного законодавства.

   3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»: керівником  закладу освіти може  бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має  вищу  освіту ступеня  не нижче  магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років,  організаторські  здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню  професійних  обов’язків.

      4. Перелік документів, які подаються для участі в конкурсному відборі:

-заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

-автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

-копія паспорта громадянина України;

-копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

-документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою*;

-копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

-довідка про відсутність судимості;

-довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного  огляду;

-мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

        Документи кандидати подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа).

         Документи приймаються з 30 липня 2021 року по 30 серпня 2021 року у робочі дні з 8.00 до 17.00 (у п’ятницю – до 16.00) у відділі освіти, молоді та спорту за адресою: вул. Миру, 194, смт. Казанка, Казанківський район, Миколаївська область.

     З порядком проведення конкурсу, переліком питань для тестування можна ознайомитися на сайті Казанківської громади в розділі «Відділ освіти, молоді та спорту».

        Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка приймає документи та надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Янова Ніна Тимофіївна,  0689975361,

e-mail: kazankaoms@gmail.com

 *Зверніть увагу!

       16 липня 2021 року набрала чинності норма Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» щодо підтвердження рівня володіння державною мовою особами, які визначені п.13 ч.1 ст.9 (керівники закладів освіти всіх форм власності). Відповідно до п.2 ст.10 цього Закону рівень володіння державною мовою засвідчується державним сертифікатом, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь