A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Щодо здійснення платежів за рахунок Інтернет-субвенції

Дата: 07.07.2021 16:53
Кількість переглядів: 512

Управління Державної казначейської служби України у Казанківському районі Миколаївської області (Далі – Управління) згідно листа Міністерства цифрової трансформації України від 06.07.2021 №1/04-4-7341 «Щодо здійснення платежів за КПКВК 2911060 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості»» (далі – Інтернет-субвенція) повідомляє про зміни в погодженні завдань (проектів) інформатизації.

Відповідно до п. 3 Постанови КМУ від 28.04.2021р. № 453 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» були внесені зміни до Положення про формування та виконання Національної програми інформатизації, затвердженого постановою КМУ від 31.08.1998 р. № 1352 (далі – Положення). Зокрема, змінами, внесеними до абзацу першого п. 13 Положення передбачено, що у разі закупівель послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету за кошти Інтернет-субвенції, коли їх вартість перевищує 1 тис. гривень державні замовники беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють платежі за такими завданнями (проектами) лише після їх погодження з Генеральним державним замовником.

Процедура погодження зазначених проектів інформатизації є такою ж, як для проектів інформатизації вартістю що дорівнює або перевищує 500 тис. гривень.

Звертаємо особливу увагу розпорядників коштів на неприпустимість здійснення платежів за послуги підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету за кошти Інтернет-субвенції без погодження з Генеральним державним замовником.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь