A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 01.07.2021 16:26
Кількість переглядів: 756

Про приватизацію об’єкта малої приватизації :комунальної власності Казанківської селищної ради :нежитловий комплекс (будинок дитячої та юнацької творчості) знаходяться за адресою: вул. Центральна, 36Б, смт Казанка,  Миколаївської області 

1. Інформація про об’єкт приватизації.

Назва об’єкта: нежитловий комплекс (будинок дитячої та юнацької творчості) (далі - об’єкт).

Місце знаходження об’єкта: вул. Центральна, 36Б, смт Казанка,  Миколаївської області 

 

Відомості про об’єкт:цегляний нежитловий комплекс, будинок дитячої та юнацької творчості позначений на плані під літераю «А-1», цегляна котельня «С-1», замощення  №1

Право власності: дата державної реєстрації – 09.01.2019, номер запису про право власності – 29826803, дата та індексний номер витягу – від 11.01.2019 № 152417469

Відомості про земельну ділянку, на якій розташований об’єкт приватизації: земельна ділянка з  кадастровим номером 4823655100:37:028:0014.

Інформація про балансоутримувача (найменування, його місцезнаходжен-ня і контактні дані): Казанківська селищна рада Миколаївської області (56002, Миколаївська область , смт Казанка, вул.Миру, 208, код ЄДРПОУ: 04375292).

План та фотографічне зображення об’єкта.

2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

Дата та час проведення аукціону: аукціон в електронній формі буде проведено 23 липня 2021 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні, особа яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

У разі, якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі, якщо об’єкт не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни, визначеної згідно ст. 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» на 50 відсотків.

Продаж об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюється за наявності не менш ніж як одного учасника аукціону.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизацію об’єкта.

Приватизація об’єкта малої приватизації – нежитловий комплекс (будинок дитячої та юнацької творчості). , здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 зі змінами.

Покупець об’єкта комунальної власності має відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Стартова ціна об’єкта: 157 800,00  грн. 00 коп. (сто п’ятдесят сім тисяч  вісімсот гривень 00 копійок) без урахування ПДВ.

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 1578 грн.( одна тисяча п’ятсот сімдесят вісім  гривень ).

Розмір гарантійного внеску становить: 10 відсотків стартової ціни продажу майна, а саме: 15780 грн. (п’ятнадцять тисяч сімсот вісімдесят гривень)

Розмір реєстраційного внеску становить:  0,2 розміру мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, а саме: 1200 грн. 00 коп. (одна тисяча двісті гривень 00 копійок).

          Питання землекористування вирішується в установленому законодавством порядку.

 

         Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою автоматично в проміжки часу з 19.30 год. до 20.30 год., що передує дню проведення електронного аукціону.

У разі, якщо для участі в аукціоні подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни.

У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, крім випадку, зазначеного вище, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

       Період між аукціоном з умовами та аукціоном зі зниженням стартової ціни становить 30 календарних днів від дати опублікування повідомлення в електронній торговій системі (ЕТС).

б). Аукціон зі зниженням стартової ціни:

Дата проведення аукціону: через 30 календарних днів, оголошується ЕТС автоматично.

Стартова ціна об’єкта:  78900 грн.   ( сімдесят вісім тисяч дев’ятьсот  грн ) без урахування ПДВ.

Крок аукціону на рівні 1% стартової ціни, що складає: 789 грн. (сімсот вісімдесят дев’ять  гривень ).

Гарантійний внесок для участі в аукціоні становить(10%)- 7890 грн (сім  тисяч вісімсот дев’яносто гривень)

Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить:  1200 грн. 00 коп. (одна тисяча двісті гривень 00 копійок).

         Питання землекористування вирішується в установленому законодавством порядку.

         

 Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту призначення дати аукціону електронною торговою системою до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою автоматично в проміжки часу з 19 год. 30 хв. до 20 год. 30 хв., що передує дню проведення електронного аукціону. У разі, якщо для участі в аукціоні подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни, з урахуванням зниження стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об’єкт не продано на повторному аукціоні із зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниження стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків.

Період між аукціоном зі зниженням стартової ціни та аукціоном з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій складає 30 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС.

 

в). Аукціон з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

Дата проведення аукціону: через 30 календарних днів, оголошується ЕТС автоматично та розпочинається не раніше 9 год. 30 хв. у робочий день.

Стартова ціна об’єкта: 78900 грн.   ( сімдесят вісім тисяч дев’ятьсот  грн ) без урахування ПДВ.

Крок аукціону на рівні 1% стартової ціни, що складає: 789 грн. (сімсот вісімдесят дев’ять  гривень ).

 Встановлена кількість кроків в аукціоні з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій становить 10 (десять).

 

Гарантійний внесок для участі в аукціоні становить(10%)-7890 грн (сім  тисяч вісімсот дев’яносто гривень)

 Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить:  1200 грн. 00 коп. (одна тисяча двісті гривень 00 копійок).

          Питання землекористування вирішується в установленому законодавством порядку.

          

          Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту призначення дати аукціону електронною торговою системою до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою з 16 год. 15 хв. до 16 год. 45 хв. дня проведення аукціону.

 

4. Додаткова інформація.

 Організатор аукціону:

Казанківська селищна рада Миколаївської області (56002, Миколаївська область , смт Казанка, вул.Миру, 208, код ЄДРПОУ: 04375292).

1.1. Координати організатора аукціону:

адреса: 56002, Миколаївська область, смт.Казанка, вул.Миру, 208;

контактна особа – Владімірова Ольга Миколаївна – головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення, електрона адреса: ledi.olga-vladimirova@ukr.net, моб.тел (066)8275879

Час та місце огляду об’єкта малої приватизації комунальної власності, а саме: нежитловий комплекс ( будинок дитячої та юнацької творчості) : понеділок - п’ятниця з 08.00 год. по 16.00 год. за адресою: вул. Центральна, б. 36Б, смт Казанка, Миколаївська область.

 

Для участі в аукціоні з продажу об’єкта малої приватизації гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації. Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням:  https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Реквізити казначейського рахунку для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків оператором електронного майданчику та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об’єкт:

Одержувач: Казанківська селищна рада

Рахунок №: UA298999980314101905000014412

Банк одержувача: Державна казначейська служба України м. Київ.

МФО: 899998

Код ЄДРПОУ: 04375292

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації : рішення виконавчого комітету від 29.06.2021 року № 99 «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: UA-AR-P-2021-05-12-000002-2 .

Аукціон буде проведений в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).  На  електронному майданчику Е-Tende Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика.    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь