A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Увага! Нестандартна вода

Дата: 30.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 397

Відповідно до результатів дослідження води в смт Казанка, постачання якої здійснює ФОП Фастовець В.О., проведеного працівниками випробувальної лабораторії Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби (звіт про результати дослідження води №002366 п.м./21 від 22 червня 2021 року), встановлений факт, що вода з розвідної мережі (централізоване водопостачання) вул. Робітнича 5/1 не відповідає вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» за бактеріологічними та санітарно-хімічними показниками, а саме: має вміст загальних колі-форм, E.coli, ентерококів, а також перевищує допустимі норми наявності мікробного числа та вмісту хлоридів і сульфатів, загальної жорсткості.

У зв’язку з цим, абоненти-споживачі попереджаються про тимчасову заборону використання води централізованого водопостачання для пиття та приготування їжі.

Також рекомендується для вживання та приготування їжі використовувати бутильовану воду або воду, що пройшла додаткове очищення на спеціальних установках.

Бутильована вода реалізується в системі торгівельної мережі; вода, що пройшла додаткове очищення на спеціальних установках, реалізовується в бюветах Казанківської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь