A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Підсумки минулого тижня

Дата: 29.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 327

Сьогодні на робочій зустрічі, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, були обговорені актуальні питання щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Старший майстер Казанківської дільниці Баштанського відділення АТ «Миколаївгаз» Сергій Красніков поінформував, що вже відновлено газопостачання побутових споживачів майже у всьому приватному секторі смт Казанка. Що стосується багатоквартирних будинків, то завтра буде відновлено газопостачання у двох двоповерхових будинках по вул. Павла Глазового і Коптєва. Як зауважив Сергій Красніков є проблеми, деякі споживачі мають заборгованість за спожитий газ і транспортування та відмовляються сплачувати її в добровільному порядку. Тепер така заборгованість буде стягнута в судовому порядку. Тож, шановні жителі громади, не зволікайте, щоб в подальшому не було проблем, своєчасно розраховуйтесь за надані житлово-комунальні послуги!

Далі керівник закладу охорони здоров’я Віталій Соколов поінформував щодо стану захворюваності на COVID-19 у громаді. Вже проведено щеплень 1400 громадянам з урахуванням ревакцинації первинної і вторинної дози. Протягом тижня планується виїзд в села Великоолександрівка, Новофедорівка, Миколаївка, Михайлівка, Миколо Гулак для проведення щеплень проти коронавірусної інфекції. 24 і 25 червня у м. Миколаєві проведена підготовка двох сімейних лікарів та двох сімейних медсестер, які залучені до щеплювальної роботи з питань використання вакциною Pfizer.

Як повідомили керівники місцевого відділення поліції і закладу пожежної охорони – ситуація контрольована, без надзвичайних подій.

Підсумки робочої зустрічі підбив селищний голова Олексій Асмолов.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь