A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 29.06.2021 15:14
Кількість переглядів: 348

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов провів нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради. Керівники доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та говорили про основні плани на поточний тиждень.

Начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова повідомила, що станом за другий квартал було 14 звернень щодо вчинення домашнього насилля. Психологом відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг з кривдниками проведено корекційні програми. Далі повідомила, що Всеукраїнською організацією союзу учасників бойових дій 7 – 8 липня у місті Миколаєві буде проведено захід щодо надання юридичних консультацій представниками організації з м. Києва. Від нашої громади буде делеговано 3 представника з родин учасників АТО. Захід буде проведено за рахунок організатора: проїзд, проживання, харчування буде компенсовано.

За рахунок коштів обласного бюджету проводиться літнє оздоровлення дітей пільгових категорій на базі оздоровчих комплексів с. Рибаковка і м. Очаків. У червні вже оздоровлено 5 дітей відповідних категорій, у липні буде оздоровлено 4 дитини. 25 червня відбулась координаційна рада з питань сім’ї і жінок при Миколаївській облдержадміністрації. Директор обласного центру соціальних служб Світлана Янковська як приклад ефективної цілеспрямованої роботи навела нашу Казанківську територіальну громаду. Тож на базі Казанківської селищної ради вирішено провести семінар-навчання для всіх громад області та поділитись досвідом роботи у цьому напрямку і накреслити шляхи подальшої співпраці.

Начальник служби у справах дітей Валентина Риженко повідомила, що спеціалісти відділу готують до суду сім позовних заяв щодо позбавлення батьківських прав по відношенню до малолітніх дітей.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Юрій Кондратюк поінформував, що інспектором з благоустрою складено 11 попереджень щодо усунення недоліків у сфері благоустрою, а саме покоси трави, встановлення урн для сміття біля об’єктів господарювання. Зараз працівники відділу займаються розробленням проекту стратегії розвитку громади на 2021 -2027 роки, який буде поданий на розгляд і затвердження пленарного засідання. З Держспоживслужби надійшла інформація щодо усунення недоліків якості питної води. Сьогодні відбудеться нарада з орендарями водопровідних мереж, де буде розглядатись питання якості води та тарифів.

Начальник відділу культури та туризму Алла Косталан повідомила, що минулого тижня у селищі Казанка та у всіх населених пунктах громади проведені заходи, присвячені 25-й річниці Дня Конституції України. Працівники культури, бібліотекарі підготували та провели тематичні заходи, бесіди, інформаційні години, книжкові виставки, електронні презентації, конкурсні ігри-вікторини, а також концертні програми. Конкурсна діяльність музичної школи продовжується і влітку. Викладач Тетяна Жильцова Тетяна (фортепіано) одержала Гран-прі у Другому Міжнародному Дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв, м. Київ.

Начальник комунального підприємства Олена Журавська доповіла, що на території смт Казанка знаходиться чотири АЗС, і тільки одна з них уклала договір по вивезенню твердих побутових відходів. Наразі проводиться відповідна робота з автозаправками по питанню укладання відповідних договорів.

Начальник фінансового відділу Віктор Андрійчук поінформував про стан виконання поточних завдань працівниками підрозділу.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь