A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На виконавчому комітеті ради розглянули ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності нашої громади

Дата: 25.06.2021 13:17
Кількість переглядів: 645

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Казанківської селищної ради було розглянуто 14 питань, що стосуються життєдіяльності громади.

Зокрема затвердили план заходів щодо складання прогнозу місцевого бюджету на 2022-2024 роки, організації виконання місцевого бюджету на 2022 рік та організації роботи підготовки річної звітності про виконання місцевого бюджету.

Також підтримали проект рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів» на території селищної ради. Згідно норм податкового кодексу таке рішення приймається щорічно. Розмір податків запропоновано залишити без змін на рівні минулого року. Даний проект рішення винесено на розгляд сесії селищної ради.

Затвердили акти обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню та надали дозвіл громадянам на видалення сухостою, у зв’язку з тим, що дерева є аварійно-небезпечними та є ризики пошкодження житлових будинків.

З метою проведення державної реєстрації нерухомого майна та впорядкування поштових адрес члени виконкому розглянули чотири заяви громадян та присвоїли поштові адреси на господарські, житлові і нежитлові будівлі.

Щоб удосконалити ведення претензійної та позовної роботи селищної раді затвердили відповідне положення, а також положення про оренду майна територіальної громади. Також затвердили положення про порядок ведення договірної роботи, яке сприятиме виконанню зобов’язань сторін для задоволення потреб селищної ради, забезпеченню виконання договірних зобов’язань в усіх сферах діяльності, а також економії та раціональному використанню матеріальних, трудових, фінансових та інших ресурсів.

Для забезпечення діяльності Казанківської районної організації Профспілки працівників освіти і науки надали в користування частину адміністративної будівлі комунальної власності, що розташована в смт Казанка по вул Миру, 193. Далі члени виконкому затвердили два висновки комісії з питань захисту прав дитини про надання малолітнім дітям статус дитини-сироти.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь