A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 24.06.2021 09:00
Кількість переглядів: 464

23 червня відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів селищної ради, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Мова йшла про актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, освіти, культури, фінансів. Керівники доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні плани на поточний тиждень.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Юрій Кондратюк повідомив, що наразі проходить підготовка відповідних проектів рішень, які будуть винесені на розгляд виконавчого комітету ради. Також доповів, що на офіційному сайті селищної ради розміщено проект рішення «Про затвердження Стратегії розвитку Казанківської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки». Керівникам структурних підрозділів було запропоновано ретельно ознайомитись з документом та внести свої пропозиції.

Про хід реалізації заходів щодо соціальної підтримки населення територіальної громади, а також забезпечення дотримання в цій сфері діючого законодавства України доповіла начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова. Зокрема вона повідомила, що зараз проходить оздоровча кампанія учасників АТО та членів їх сімей. На таку пільгову категорію виділено 16 путівок на базу відпочинку «Авіатор» в с. Коблево. На даний час вже оздоровлено три родини. Також повідомила, що останнім часом надходить багато звернень від жителів громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги. Далі Маріанна Трофімова поінформувала, що у 13 населених пунктах вже встановлено програмні комплекси «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Це дало можливість забезпечити прийом громадян на відповідних територіях без виїзду за межі населеного пункту. До Міністерства соціальної політики України подано відповідні документи щодо створення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства. Про подальший хід розгляду документів буде повідомлено додатково. Протягом минулого тижня до відділу соціального захисту населення звернулось 112 громадян з приводу соціальних виплат та гарантій.

Начальник служби у справах дітей Валентина Риженко поінформувала стосовно ситуації з проблемними сім’ями, де батьки належним чином не виконують свої обов’язки по відношенню до малолітніх дітей. Наразі проходить підготовка документів відповідних проектів рішень, які будуть винесені на розгляд виконавчого комітету ради.

Начальник фінансового відділу Віктор Андрійчук повідомив про те що з держбюджету виділено 207400 гривень для придбання інсуліну, тож ці кошти будуть перераховані нашій місцевій лікарні, яка проведе необхідні закупівлі. На даний час триває перевірка бюджетних установ щодо правильності складання та затвердження кошторисів доходів і видатків на 2021 рік та розрахунків до них.

Начальник відділу освіти Олександр Лука повідомив, що 11 червня дев’ятикласники закладів освіти Казанківської селищної ради отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. Випускники 11 класів отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти 1 липня. 24 червня відбудеться конкурс на зайняття посади директора Миколаївського ЗЗСО І-ІІ ступенів, 25 – у Новолазарівському закладі освіти, 29 червня – у Казанківському ЗЗСО №1.

Минулого тижня в Очакові було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Пісенний драйв», в якому взяв участь вокальний колектив «Горлиця» з с. Миколо-Гулак, де посіли 1 місце. В громаді проведені мітинги, тематичні заходи, покладання квітів до меморіальних комплексів присвячені Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни. Про це повідомила начальник відділу культури та туризму Алла Косталан, також доповіла щодо планів проведення заходів до Дня Конституції.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь