A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Добрі справи у Великоолександрівці

Дата: 17.06.2021 09:05
Кількість переглядів: 423

У кожному селі є свій місцевий «базарчик», який відіграє дуже велику роль у житті місцевих жителів. Люди тут зустрічаються, спілкуються, обговорюють хатні справи, діляться життєвим досвідом, купують і продають необхідне. Як розповіла староста с. Великоолександрівка Олена Лейбович у селі раніше було спеціально обладнане місце для торгівлі, але з роками потребувало ремонту та реконструкції. Тому було прийнято рішення оновити місце для здійснення торгівлі, де місцеві мешканці реалізовують свою продукцію. З місцевого бюджету було виділено необхідну суму коштів, придбано потрібний матеріал, проведено необхідні роботи і у центрі населеного пункту на відведеній території вже встановлена новенька металева споруда та лавочка. Також встановили чотири новеньких металевих урни для сміття.

Разом з тим, на дитячому майданчику відремонтували ігровий будиночок. Робітник з благоустрою Микола Галіца біля адмінприміщення обрізав кущі самшиту, а техпрацівниця Зоя Русакова прибрала прилеглу територію, також побілила та пофарбувала ззовні приміщення.

Олена Володимирівна висловлює щирі слова подяки небайдужим місцевим жителям Георгію Стьопічеву та Миколі Кравчині , які провели усі зварювальні та інші ремонтні роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь