A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Майбутнє нашої держави - в надійних руках!

Дата: 16.06.2021 10:46
Кількість переглядів: 944

З 7 по 13 червня збірна команда Казанківської громади взяла участь у ІІ обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив на території мальовничого табору ім. В.М. Башкірьова в с. Біла Криниця Березнегуватської територіальної громади.

Нашу громаду достойно представив рій «Нащадки козаків» у складі керівника рою - інспектор з питань молоді та спорту відділу освіти Станіслав Шевчук, директор Новоданилівського ЗЗСО Світлана Копійка, учні Казанківської гуманітарної гімназії Дмитро Беженар, Надія Гокштейн, Аліна Малик, Назар Подобєд, Олександр Малик, а також учні Новоданилівського закладу освіти – Юлія Капуста, Антон Зюбровський і Максим Чуб.

У змаганнях взяли участь 13 команд-роїв. Протягом тижня рої змагалися у таких видах як фізична підготовка -віджимання та підтягування, перетягування канату та силових вправ, військово-прикладна підготовка, а це швидкісна стрільба, тактична медицина, стройова підготовка, воєнізована естафета, проходження туристської смуги перешкод та орієнтування на місцевості. Особливий інтерес припав на участь у тактичній грі на місцевості, під час якої команди проходили визначений на карті маршрут, виконуючи завдання зі стрільби, в тому числі з використанням комплексу «Лазертаг», метання гранати, саперна підготовка, воєнізована естафета. Не менш цікавою були локації «Жовта зона, огляд та надання допомоги», «Серцево-легенева реанімація», «Способи транспортування пораненого», «Практичний тур з домедичної допомоги».

13 червня відбулось урочисте закриття обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичої гри «Сокіл» («Джура»). Народні депутати, представники державної та місцевої влади, засоби масової інформації бурхливими оплесками вітали головних герої – майбутніх захисників нашої країни. Тож цього дня звучало багато теплих слів організаторам та всім, хто причетний до патріотичного заходу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь