A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбувся семінар клубних працівників громади

Дата: 15.06.2021 14:52
Кількість переглядів: 1559

Сьогодні відбувся семінар працівників клубних закладів Казанківської громади, в якому взяли участь директори та завідувачі, художні керівники сільських клубів. Спікер наради директор Центру культури та дозвілля Тамара Швецова привітала усіх присутніх, та розпочала першу нараду після «великої перерви». Вона зазначила, що працювати було в умовах карантину не просто, працівники культури намагались вишукувати та урізноманітнювати нові форми і методи роботи та втілювати їх в життя. Потім дала загальну оцінку діяльності клубних закладів, акцентувала увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади.

Одним з пріоритетних напрямків роботи закладів культури є збереження нематеріальної культурної спадщини. Методист Олена Познякова поінформувала присутніх щодо розвитку фольклору та обрядів в клубних закладах нашої територіальної громади. Далі учасники наради переглянули відеоматеріали та проаналізували участь закладів культури у відбірковому турі обласного огляду етнотрадиції Миколаївщини.

Художній керівник Анастасія Кусмолдінова поінформувала про підготовку до культурно-мистецької акції «Від громади до громади». Керівникам сільських клубів було надано завдання підготувати коротке відео про свій заклад культури, в якому всебічно показати роботу свого закладу.

Важливою і дуже відповідальною справою є планування роботи клубного закладу. Це дає можливість проаналізувати роботу за всіма параметрами: напрямки діяльності, різноманітність форм і кількість заходів в цілому і для окремих груп населення, відвідуваність та інші. Щодо планування роботи інформувала методист Любов Убоженко.

День Незалежності України - найголовніше свято держави. У цьому році цей день є особливо знаковим, адже будемо відзначати 30-у річницю незалежності. По цьому питанню виступила Тамара Швецова. Вона звернулась до працівників з проханням підійти до організації свята з усією відповідальністю, виявити нові підходи до планування святкових заходів, внести «свіжу хвилю» у проведення організаційних, культурно-мистецьких та інформаційних заходів.

Головний спеціаліст відділу культури та туризму Олена Хандріга ознайомила учасників наради з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі». Вона зазначила, що відповідно до цього закону йде перехід від паперової трудової книжка до електронної. Електронна трудова книжка дасть можливість уповноваженим органам призначати людині пенсію автоматично (без звернення) та збирання документів за всю її трудову діяльність. Перехідний період від паперової до електронної трудової книжки триватиме 5 років.

Представники клубної галузі також обговорили і проблемні питання - покращення матеріально-технічної бази клубних закладів та соціальне забезпечення працівників.

Семінар пройшов у діловій і конструктивній атмосфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь