A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбувся футбольний турнір пам’яті братів Вінівітіних

Дата: 13.06.2021 17:11
Кількість переглядів: 393

На центральному стадіоні смт Казанка сьогодні відбувся турнір з футболу пам’яті братів Вінівітіних серед команд ветеранів смт Казанка, м. Баштанка, м. Новий Буг. Під час відкриття турніру його учасників привітав Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, який подякував командам ветеранів за участь у цьому знаковому для нас турнірі, побажав цікавої гри і спортивного завзяття. На турнірі була присутня мама братів Вінівітіних Надія Леонідівна, дружини - Оксана Андріївна і Любов Володимирівна. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших земляків –футболістів братів Вінівітіних, які трагічно загинули. Капітани команд разом з рідними поклали квіти до місця поховання наших відомих земляків-футболістів.

Першими на футбольний міні-майданчик вийшли команди Нового Бугу і Казанки. Казанківці активно атакували, і вже на перших хвилинах гри забили два м’ячі у ворота новобужан. Цікаві футбольні комбінації казанківців і надалі приносять успіх нашим футболістам. Перший тайм закінчився з рахунком 5:1 на користь Казанки. У другому таймі казанківці забивають ще одного гола. Однак новобужанам у напруженій боротьбі вдається відіграти три м’ячі. З рахунком 6:3 перемогли наші ветерани.

Друга гра: Новий Буг – Баштанка. Перший м’яч забили новобужани. Згодом баштанці зрівняли рахунок і енергійно вирвались вперед. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь Баштанки. У другому таймі злагоджена і добре тренована команда баштанців впевнено забиває ще чотири голи. Новобужани відіграють два м’яча, та все ж гра закінчується так - 6:3 на користь Баштанки. Зверніть увагу, шановні читачі, що перші дві гри цього турніру закінчились з однаковим рахунком.

На полі знову наша команда. Їх суперники – ветерани футболу з Баштанки. На сьомій хвилині першого тайму нападаючий баштанців забиває у наші ворота красивий гол – прямо в «дев’ятку». Згодом м’яч ще один раз потрапляє у ворота казанківців. Несподівано погода зіпсувалась, пішов рясний дощ, який перетворився у справжню зливу. Як говориться, - лило, немов з відра!.. Ось у таких складних умовах під час другого тайму наші забивають три м’ячі у ворота суперника, а баштанці – один. Але, нажаль, загальний рахунок останньої гри – 4:3 на користь Баштанки.

Селищний голова Олексій Асмолов вручив грамоти і медалі за перше місце – команді Баштанки, друге – команді Казанки, і третє – футболістам з Нового Бугу. Кубок турніру під оплески присутніх одержала команда ветеранів футболу з Баштанки. Кращими футболістами було визнано Євгена Дідича з Казанки, гравця баштанської команди Віктора Яценка, і гравця з Нового Бугу Віталія Крикуна. Подарунок від місцевого відділення поліції вручили кращому гравцю-казанківцю Євгену Степанову.

Директор ФСК «Колос» Микола Подлінєв, представники футбольної громадськості висловили щирі слова подяки селищному голові Олексію Асмолову за допомогу і підтримку у проведенні цього традиційного футбольного турніру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь