A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Нещодавні зливи наробили чимало лиха у Троянці

Дата: 11.06.2021 11:01
Кількість переглядів: 396

Нещодавні сильні дощі, грім і блискавка наробили чимало лиха в селі Троянка. Як розповіла староста Зоя Галко, це було якесь страхіття, сильний вітер, дощ стіною, а гриміло так, що здавалося неначе здригається земля. Від удару блискавки пошкодило лінію електропередач на вулиці Степовій і люди зашились без вуличного світла. Постраждала і домашня побутова техніка. Староста звернулась до селищної ради і оперативно, протягом одного дня, пошкодження було усунено.

Електрики Олександр Канін і Володимир Маркевич того ж дня у Новофедорівці провели нові три лінії електропередач по вулиці Миру, біля сільського клубу, адмінбудівлі і по вулиці Шкільна. Ще встановили три додаткові нові ліхтарі. Такі ж роботи проведено і у Новогригорівці. Блискавка вдарила у стовбур дерева. Пошкоджене дерево впало на лінію електропередач і залишило без електропостачання дві вулиці – Шкільна і Набережна. До кінця робочого дня всі роботи було закінчено.

Староста Зоя Галко висловлює щиру подяку електрикам селищної ради, які швидко відреагували на аварійну ситуацію. Мешканці трьох населених пунктів теж задоволені роботою електриків і дякують за швидкий і оперативний ремонт вуличного освітлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь