A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась робоча нарада з питань мобілізації податків і зборів до селищного бюджету

Дата: 10.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 392

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов провів робочу нараду з питань мобілізації податків і зборів до бюджету, в якій взяли участь старости відповідних територій, керівники структурних підрозділів виконкому селищної ради. Зокрема, він наголосив на тому, що одним із важливих джерел доходів бюджету місцевого самоврядування є місцеві податки і збори, саме їх своєчасна сплата - це вагомий крок до покращення життя нашої територіальної громади. Кошти, які спрямовуються до місцевого бюджету, в тому числі з офіційних зарплат місцевих жителів, а також від підприємницької діяльності - це фінансовий ресурс, який при ефективному використанні дозволяє розвивати наші населені пункти, вирішувати важливі нагальні питання соціально-економічного розвитку, реалізації соціально-важливих інвестиційних проектів та фінансове забезпечення затверджених радою програм. Одним із бюджетоутворювальним податком є земельний податок.

Також на нараді детально обговорили нагальні питання стосовно аналізу діючих ставок орендної плати, наявності нормативних документів, стан сплати орендної плати орендарями земельних ділянок. Далі мова йшла про стан кампанії декларування, аналіз поданих декларацій та організація роботи з тими громадянами, хто не подав декларацію. Про це на нараді детально і грунтовно доповіла заступник селищного голови Олена Шевчук.

Тож за результатами обговорення надано доручення відповідним посадовим особам стосовно вжиття всіх необхідних заходів щодо мобілізації сплати податку на доходи фізичних осіб, земельного податку з метою безумовного і повного наповнення селищного бюджету.

У зв’язку з цим звертаємось до всіх платників податків нашої громади з настійливим проханням своєчасно і в повному обсязі сплачувати місцеві податки і збори. Це дасть змогу оперативно і належним чином вирішувати найважливіші питання життєдіяльності нашої територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь