A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконкому пройшло конструктивно, злагоджено і результативно

Дата: 09.06.2021 13:21
Кількість переглядів: 532

Щойно відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради. Члени виконкому розглянули 8 питань, що стосуються життєдіяльності громади.

Зокрема схвалили проект Програми розвитку місцевого самоврядування у Казанківській селищній територіальній громаді на 2021 – 2025 роки та винести на розгляд сесії. Заступник селищного голови Олена Шевчук докладно доповіла з цього питання, чому виникла така потреба у прийнятті відповідної програми. Вона розповіла, що основною метою програми, - це підвищення фахового рівня посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів селищної ради та створення належних умов для їх професійного розвитку, сприяння активності жителів громади у розв’язанні актуальних проблем розвитку відповідних територій, створення та поліпшення матеріально-технічної бази, запровадження та розвиток інформаційно-комунікаційних технологій та інше. Фінансове забезпечення здійснюватиметься в межах коштів селищного бюджету на відповідний рік, а також за рахунок залучених коштів з інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Головний спеціаліст з юридичного забезпечення Ольга Владімірова ознайомила з проектом рішення «Про затвердження Порядку використання посадовими особами Казанківської селищної ради власних автомобілів у службових цілях». З метою забезпечення належної та своєчасної організації своєї роботи посадові особи селищної ради використовують власні автомобілі в службових цілях. У зв’язку з цим розроблено відповідний порядок, який визначає процедуру встановлення та витрачання пального при використанні власних автомобілів у службових цілях. Передбачено укладання договорів між селищною радою та посадовими особами строком на 11 місяців з моменту укладання. Фінансування видатків на компенсацію витрат за спожите пальне власними автомобілями посадовими особами, передбачатимуться у селищному бюджеті. Члени виконкому одноголосно підтримали проект рішення.

Далі члени виконкому утворили аукціонну комісію для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності, затвердили три висновки комісії з питань захисту прав дитини, а також внесли зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті селищної ради.

Засідання виконкому пройшло конструктивно, злагоджено і результативно.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь