A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Рух – це здорово!..

Дата: 09.06.2021 09:16
Кількість переглядів: 456

Казанківська ДЮСШ та Будинок дитячої та юнацької творчості в рамках Всеукраїнського фізкультурно - оздоровчого заходу «Рух – це здорово!» організували для учнів початкових класів Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 спортивні змагання. Але спочатку директор спортшколи Лілія Дема ознайомила дітей з фотовиставкою «Кроки школи», а також з виставкою досягнень вихованців ДЮСШ – кубками та іншими спортивними трофеями.

Під час урочистого відкриття спортивного заходу, директор привітала всіх учасників та побажала завжди бути у відмінній формі і гарному настрої, постійно прагнути до високих успіхів і досягати значних вершин.

Майстер – клас з настільного тенісу провів тренер Микола Болотських. Діти грали з великим бажанням, виконували всі рекомендації тренера. Адже ця гра тренує не тільки тіло, а й мозок.

Жваво, радісно і завзято діти в командах змагалися в естафетах з елементами футболу, з повітряними кульками, з перешкодами під бар’єрами, «тунель», легкоатлетична драбина, які проводили директор ДЮСШ Лілія Дема, директор БДЮТ Лариса Перова, тренер ДЮСШ Євген Степанов, керівник гуртків БДЮТ Сергій Гордійчук.

Спортивну вікторину, тема якої «Знавці спорту», підготували і провели педагоги БДЮТ Олена Крижановська та Валентина Матвєєвич. Це справжня зарядка для розумового розвитку, яка сприяє розвитку пізнавальних та інтелектуальних здібностей дітей.

Отже захід пройшов пізнавально, цікаво і весело, всі отримали неабияке задоволення від активного відпочинку, адже займатись в сучасному, гарному спортивному закладі – одне задоволення! А на згадку про спортивне свято юні спортсмени отримали подарунки - повітряні кульки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь