A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Наші діти - найкращі!..

Дата: 04.06.2021 22:50
Кількість переглядів: 564

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей сьогодні у будинку культури відбулось надзвичайно яскраве і незабутнє дійство. Діти разом з дорослими занурились в атмосферу радості і дитинства, яке принесло з собою веселощі, свободу і позитивні емоції. Велику цікавість дітвори та їх батьків викликала пожежно-рятувальна техніка місцевого підрозділу МНС. Яскраво червоні спеціальні пожежні автомобілі, мов магніт притягували до себе малечу. Хлопчаки сідали за кермо, одягали захисні шоломи і уявляли себе справжніми рятівниками. А у фойє будинку культури на хлопчиків та дівчаток чекали різні розваги: аквагрим, ярмарка та виставка робіт дитячої творчості, шашковий турнір, майстер-клас зі східного танцю та з розпису еко-сумок. Тож цього вечора заклад культури був наповнений розфарбованими, веселими та усміхненими людьми. А потім відбувся святковий концерт.

Зі святом присутніх привітав Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, який особливо підкреслив, що наші діти – найкращі, що у громаді робиться все необхідне для підростаючого покоління. Ось і нещодавно, після капітального ремонту було урочисто відкрито дитячо-юнацьку спортивну школу, де створено всі належні і комфортні умови для занять фізичною культурою і спортом. Погодні умови внесли корективи у проведенні свята. Однак Олексій Асмолов пообіцяв юним глядачам, що обіцяна ігрова програма обов’язково відбудеться у найближчий час.

А потім селищний голова вручив грамоти та подарунки переможцям та учасникам шашкового турніру. І місце зайняла Вікторія Мякіна, ІІ місце - Микола Клімов, ІІІ - Олег Валов, учасники: Даниїл Пісоченко, Дарія Пісоченко, Іван Валов, Даниїл Чайка, Руслан Шматков, Світлана Кічула, Данило Кічула, Євген Кобрин, Дмитро Ротарь.

Ну а далі фіксики Сімка, Нолик і Фаєр своїми іскрометними артистичними витівками не давали сумувати глядачам. Шалені оплески глядачів супроводжували кожен виступ на сцені наших юних артистів, які співали пісень, танцювали, демонстрували акробатичні номери, грали на різних музичних інструментах.

Концерт пройшов, як кажуть, на одному диханні, час промайнув швидко і непомітно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь