A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась комісія з питань захисту прав дітей

Дата: 01.06.2021 16:28
Кількість переглядів: 529

Сьогодні відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. Було розглянуто сім питань порядку денного. Провела засідання начальник служби у справах дітей Валентина Риженко, взяли участь фахівці соціального захисту населення, відповідні підрозділи виконкому та соціальні установи.

Були запрошені батьки, які належним чином не виконують свої батьківські обов’язки, а також були присутні старости відповідних територій. Тож сьогодні багатодітна мати, яка має трьох малолітніх дітей, відповідала на численні запитання та пояснювала, чому сталась така ситуація. Вона не створює своїм дітям належні умови проживання, останнім часом зловживає спиртними напоями. Мати пообіцяла виправити ситуацію на краще, навести належний санітарний стан та забезпечити всі умови для розвитку та комфортного проживання своїх трьох дітей.

Далі на засіданні було вирішено питання щодо направлення на цілодобове перебування малолітньої дитини до Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи інтернат, надали дозвіл батькам на отримання у приватну власність земельної ділянки малолітнім дітям. Затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та позбавлених батьківського піклування. Всього 11 планів.

Після детального обговорення члени комісії прийняли виважені рекомендації в рамках діючого законодавства України, які для прийняття остаточного рішення будуть винесені на розгляд виконавчого комітету селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь