Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Соціальна робота – це покликання!

Дата: 31.05.2021 11:20
Кількість переглядів: 1389

Соціальна робота, що це! Можливо, комусь вона здається буденною і звичайною, проте за цим стоїть людська небайдужість до оточуючих, а ще вміння якісно та професійно виконувати свою роботу. Коли людина дійсно працює за покликом душі і велінням серця, коли на роботу йде з посмішкою, незважаючи на погоду, інколи навіть не зважаючи на свої домашні проблеми та негаразди, хвороби, адже і в соціальних працівників вони є, то це дійсно покликання! Покликання щоденно рятувати людей від самотності та від нестерпної думки, що ти вже нікому не потрібен.

Соціальні робітники відділення соціальних послуг щодня дарують тепло своїм підопічним. В літню спеку, в тріскучі морози завжди до них поспішають, забезпечують їх необхідними продуктами та ліками, допомагають з хатньою роботою, розповідають новини адже для стареньких головне спілкування, саме його не вистачає самотнім людям і найчастіше це, мабуть, найдієвіші ліки від хвороб.

Фахівець із соціальної роботи вдома Олена Літвінцева завжди здійснює перевірку роботи соціальних робітників. Підопічні задоволені якістю отриманих послуг та висловлюють щиру подяку за те, що про них піклуються адже увага до людей похилого віку часто буває дієвішою за медичні процедури, бо добре слово лікує не тільки душу, а й тіло.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь