A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Депутати Казанківської селищної ради прийняли важливі для громади рішення

Дата: 27.05.2021 16:11
Кількість переглядів: 400

Сьогодні, 27 травня, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов відкрив 9 сесію 8 скликання. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 37 питань, з них 30 земельних.

У зв’язку із зміною адреси розташування адміністративного приміщення, депутати внесли зміни до Регламенту ради, тож тепер, згідно з цим документом, адресою проведення пленарних засідань є: смт Казанка вул. Миру, 208. По цьому питанню виступив секретар ради Сергій Дяченко.

Далі депутати затвердили Програму увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, жертв воєн та політичних репресій на 2021-2025 роки. Як зазначила начальник відділу культури та туризму Алла Косталан, сучасний етап розвитку України потребує від органів місцевого самоврядування здійснення системних заходів, спрямованих на патріотичну консолідацію громадськості та національно-патріотичне виховання молоді. Тому була розроблена відповідна програма. В нашій громаді активно проводиться робота щодо висвітлення інформації прикладів героїзму воїнів, які брали участь у роки Другої світової війни, під час проведення АТОООС, заходів, пов’язаних з увічненням пам’яті учасників АТО та операції об’єднаних сил, політичних репресій, депортацій та Голокосту. У закладах освіти, культури постійно проходять заходи патріотичного спрямування, встановлена меморіальна дошка на честь загиблого учасника АТО Андрія Горбаня, відкрито пам’ятний знак загиблим воїнам АТО Казанківщини. Докладно ознайомила з переліком завдань програми. Фінансування заходів передбачається здійснювати за рахунок коштів місцевого бюджету у межах можливостей його дохідної частини, виходячи з конкретних завдань, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Начальник відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юрій Кондратюк запропонував депутатам програму охорони навколишнього природного середовища територіальної громади на 2021-2025 роки, яка розроблена з однією метою – забезпечення максимально-ефективного використання та активації природного фактору здорового способу життя жителів селищ та сіл. Виконавці заходів програми – виконавчий комітет та апарат ради, а також підприємства та організації, розташовані на території селищної ради, незалежно від форм власності та підпорядкування. Джерела фінансування – цільові кошти з державного та місцевого бюджетів, кошти фонду охорони навколишнього природного середовища, власні кошти підприємств, а також кошти з інших джерел.

Депутати одноголосно не підтримали проект рішення про надання згоди на прийняття із державної власності до комунальної житлового будинку, який розташований у с. Троїцько-Сафонове, так як приміщення знаходиться у аварійному стані і фактично його використовує акціонерне товариство «Миколаївобленерго».

У розділі «Різне» було заслухано інформацію депутата селищної ради Валентини Кривцової щодо діяльності тендерного комітету відділу освіти, молоді та спорту.

Селищний голова Олексій Асмолов подякував депутатам ради за виважену й конструктивну позицію, активну роботу по прийняттю необхідних рішень.

В обговоренні порядку денного взяли активну участь депутати Лариса Скрипник, Ігор Сідоров, Олена Коніщук, Наталія Казаріна, Іван Чіпак.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь