A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Сьогодні відбулась робоча зустріч Казанківського селищного голови Олексія Асмолова з керівниками установ, підприємств та організацій різних форм підпорядкування, що функціонують на території нашої громади.

Дата: 24.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 641

Старший майстер Казанківської дільниці Баштанського відділення АТ «Миколаївгаз» Сергій Красніков доповів, що Миколаївським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» планується проведення ремонтних робіт з зупинкою транспортування природного газу з ГРС Казанка та ГРС Миколо-Гулак. Про дату та терміни припинення газопостачання споживачам природного газу обов’язково буде повідомлена додаткова інформація після узгодження дати та термінів проведення відповідних робіт між Миколаївським ЛВУМГ та АТ «Миколаївгаз».

Керівник закладу охорони здоров’я Віталій Соколов поінформував про ситуацію щодо стану захворюваності на COVID-19 та проведення вакцинації населення. Зазначив, що останнім часом фіксуються поодинокі випадки хвороби COVID-19. З 20 травня по 24 травня зареєстровано 6 нових випадків. Всього з початку пандемії у Казанківській громаді зареєстровано 866 підтверджених результатів. Померло від наслідків COVID-19 27 чоловік. Також Віталій Соколов розповів про необхідність вакцинації та що зроблено в цьому напрямку.

Доручено керівникам закладів охорони здоров’я, сімейним лікарям інформувати населення про необхідність проведення вакцинації.

Представник держпродспоживслужби Роман Пруба підкреслив необхідність оформлення належних документів щодо функціонування харчоблоків у шкільних і дошкільних навчальних закладах громади.

Керівник підрозділу податкової служби Світлана Дзюбас поінформувала, що проводиться звірка даних по стану сплати податків та обов’язкових платежів. На сьогоднішній день злісних платників серед юридичних осіб немає.

Такі робочі зустрічі щопонеділка проходитимуть і надалі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь