A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради

Дата: 21.05.2021 13:22
Кількість переглядів: 442

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провела голова комісії Тетяна Ліферова.

Депутати обговорили п’ять проектів рішень порядку денного чергової сесії.

У зв’язку з виведенням з мережі два заклади культури, виникла потреба внести зміни до мережі, структури та штатної чисельності працівників клубних закладів. По цьому питанню виступила начальник відділу культури та туризму Алла Косталан. Депутати одноголосно підтримали проект рішення.

Головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення Ольга Владімірова ознайомила членів постійної комісії з проектами рішень, а саме про проведення приватизації об’єкта малої приватизації комунальної власності Казанківської селищної ради нежитлового комплексу – будинок дитячої та юнацької творчості, який розташований в смт Казанка по вул Центральна, шляхом продажу на аукціоні. Погодили проект рішення щодо затвердження акту приймання-передачі нежитлової будівлі – друкарні.

Члени комісії вирішили винести на розгляд сесії селищної ради питання щодо можливості надання згоди на прийняття із державної власності у комунальну власність житловий будинок, який розташований у селі Троїцько-Сафонове.

Депутати заслухали та обговорили пропозицію секретаря селищної ради Сергія Дяченка щодо кандидатури до складу спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Казанківська багатопрофільна лікарня», який запропонував кандидатуру депутата, голову постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку Тетяну Ліферову. Присутні одноголосно підтримали запропоновану кандидатуру.

Після детального обговорення члени постійної комісії вирішили рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь