A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Робоча зустріч: необхідна координація спільних дій

Дата: 20.05.2021 10:30
Кількість переглядів: 442

Сьогодні відбулась робоча зустріч Казанківського селищного голови Олексія Асмолова з керівниками установ та підприємств, що функціонують на території нашої громади. Як пояснив Олексій Асмолов, така зустріч необхідна для того, щоб налагодити комунікацію між селищною радою та бюджетними установами різного підпорядкування в умовах децентралізації, адже без обміну інформацією ми просто не можемо існувати. Для того, щоб узгодити свої дії і досягти спільної мети має бути організований оперативний і постійний обмін інформацією, координація спільних дій з селищною радою, її виконавчим комітетом стосовно забезпечення по всіх напрямках життєдіяльності нашої громади.

Нещодавно селищна рада стала засновником двох лікарень. Обговорили різні напрямки надання медичних послуг. Доручено керівникам закладів охорони здоров’я інформувати населення про ситуацію щодо стану захворюваності на ковід-19 та проведення вакцинації населення.

Необхідно координувати спільні зусилля з податковими органами щодо забезпечення своєчасного і в повному обсязі сплати податків, зборів і інших платежів до бюджету. Особливо активну роботу треба проводити з тими суб’єктами господарювання та громадянами, які мають заборгованість зі сплати до бюджетів різних рівнів.

Досягнуто домовленості, що кожного понеділка проводитимуться зустрічі з керівниками установ, підприємств та організацій, що діють на території Казанківської селищної ради. Як підкреслив Олексій Асмолов, це необхідно для координації спільних дій щодо вирішення проблемних питань, які хвилюють мешканців населених пунктів громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь