A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись громадські слухання (обговорення) містобудівної документації

Дата: 13.05.2021 10:25
Кількість переглядів: 466

У громаді відбулись громадські слухання містобудівної документацїї «Детального плану території земельної ділянки для будівництва, обслуговування підприємства з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції в межах Казанківської селищної ради Баштанського району Миколаївської області». Розробник – Товариство з обмеженою відповідальністю «ПБ Базис».

На початку слухань визначились із складом комісії та головуючим. Потім заслухали представника проектного бюро Григорія Сурового, який доповів про необхідність розроблення містобудівної документації, про основні проекти рішення, що прийняті при розробленні документації.

Територія проектування розташована в межах Казанківської селищної ради, а саме за адресою вулиця Васляєва, 1б, біля заправки АНП. Планується будівництво ангару для зберігання сільськогосподарського обладнання, адміністративно-побутовий комплекс, автостоянка для працівників, стоянка вантажного великогабаритного транспорту та велосипедного, контрольно-пропускний пункт, локальні очисні споруди комунальної каналізації, пожежний резервуар, а також зарядні пристрої для паркування автомобільних транспортних засобів, оснащених електричними двигунами.

По закінченню громадських слухань всі зауваження та інтереси громадян будуть враховані в розробку детального плану території земельної ділянки для будівництва.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь