A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова сесія Казанківської селищної ради

Дата: 29.04.2021 15:04
Кількість переглядів: 587

Сьогодні, 29 квітня, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов відкрив чергову сесію 8 скликання. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 33 питання, з них 23 земельних.

Депутати визначили організаційно-правовий статус Центру надання адміністративних послуг, як постійно діючий робочий орган. Це дасть можливість представникам всіх виконавчих органів здійснювати прийом документів та надавати консультації громадянам, суб’єктам підприємницької діяльності в одному приміщенні, безпосередньо у ЦНАПі.

Також ухвалили рішення про виведення з базової мережі закладу культури, а саме клуб залізничного селища Казанка та Нововолодимирівський сільський клуб, у зв’язку з тим, що вказані споруди тривалий час не використовуються і не є придатними для подальшого функціонування за своїм профелем. Майно та матеріальні цінності будуть закріплені за відділом культури на праві оперативного управління.

З метою раціонального та ефективного використання індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Миколаївської області прийняли безоплатно у комунальну власність територіальної громади 13 комплектів комп’ютерного обладнання, яке передано відділу освіти, молоді та спорту для вчителів перших класів.

Затвердили проєкт «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Коптєва в смт Казанка Миколаївської області», кошторисна вартість якого 1271492 гривень. Буде проведено капітальний ремонт дорожнього, покриття починаючи з перехрестя вулиці Українська до об’їзної дороги загальною протяжністю 200 метрів.

Депутати затвердили Положення про орган приватизації об’єктів комунальної власності Казанківської селищної ради. Основним завданням органу є відкритість та прозорість, вивчення попиту на конкретний об’єкт, захист економічної конкуренції, створення сприятливих умов, а також забезпечення надходження коштів до бюджету від приватизації об’єктів комунальної власності.

Для того, щоб громадяни мали змогу оформити документи на земельні ділянки, які надаються для випасу худоби, депутати затвердили положення про громадські пасовища. Також було розглянуто низку земельних питань та ухвалили відповідні рішення.

Селищний голова Олексій Асмолов подякував депутатам ради за виважену й конструктивну позицію, активну роботу по прийняттю необхідних рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь