A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради

Дата: 26.04.2021 16:16
Кількість переглядів: 618

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провела голова комісії Тетяна Ліферова.

Депутати обговорили чотири проекти рішень порядку денного чергової сесії. Начальник Центру надання адміністративних послуг Людмила Тимощук ознайомила присутніх з проектом рішення про зміну організаційно-правового статусу установи.

Члени постійної комісії також підтримали проекти рішень «Про затвердження Положення про орган приватизації об’єктів комунальної власності Казанківської селищної ради», «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Казанківської селищної ради, що підлягають приватизації у 2021 році» та проект рішення щодо прийняття безоплатно в комунальну власність з балансу КЗ «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Миколаївської обласної ради комплекти комп’ютерного обладнання в кількості 13 комплектів вартістю 327054,00 грн.

Після детального обговорення члени постійної комісії вирішили рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь