A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Розпочалась підготовка до чергової VIІІ сесії

Дата: 23.04.2021 14:49
Кількість переглядів: 522

Сьогодні відбулись засідання двох постійних комісій - з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту і з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища.

Під час засідань членами постійних комісій були опрацьовані питання, що стосуються життєдіяльності громади, які супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

Члени постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту розглянули три питання. Погодили проект рішення про виведення з базової мережі закладів культури селищної ради, а саме клуб селища Казанка і Нововолодимирівський сільський клуб.

Також заслухали звіти комунального закладу «Публічна бібліотека Казанківської селищної ради» та комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр». Презентацію було продемонстровано на екрані проектора. Доповідачі директори установ Лариса Крюкова і Наталія Паланіч детально доповіли про роботу закладів, основні досягнення, проблемні питання, та плани на майбутнє.

Члени постійної комісії з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища розглянули 28 питань, з них 26 земельних. Погодили проект рішення про визначення Державного підприємства «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» замовником виконання робіт пов’язаних з проведенням капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Коптєва в смт Казанка Миколаївської області».

Щоб врегулювати земельні відносини щодо спільного використання пасовищ власниками худоби жителям нашої громади. погодили проект рішення про затвердження Положення про громадські пасовища.

Також розглянули ряд земельних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь