A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проходить підготовка до чергової VI сесії 8 скликання

Дата: 22.03.2021 16:53
Кількість переглядів: 600

Відбулись засідання трьох постійних комісій з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту, з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, а також комісія з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

Під час засідань членами постійних комісій були опрацьовані питання, що стосуються життєдіяльності громади, які супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

Особливу увагу було звернуто на питання про внесення змін до Програми підтримки первинної медичної допомоги, про намір створити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Казанківська багатопрофільна лікарня».

Також члени комісії голосували за зміни до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, про затвердження положень про надання платних послуг закладами культури та встановлення тарифів на платні послуги, про приватизацію об’єктів комунальної власності територіальної громади та про передачу в оперативне управління майна комунальної власності.

Погодили проект рішення про присвоєння імені Дмитра Кременя Казанківській гімназії №2.

Розглянули 27 земельних питань.

Члени постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку розглянули депутатський запит депутата селищної ради Івана Чіпака щодо посилення контролю за раціональним використанням бюджетних коштів при організації харчування дітей у закладах освіти. Начальник відділу освіти Олександр Лука детально розповів присутнім про організацію проведення тендерних закупівель. Депутати ретельно обговорили дане питання та було вирішено, що процедура закупівлі продуктів харчування для закладів освіти громади здійснювались відповідно з вимогами тендерного законодавства.

Рекомендували головному розпоряднику коштів моніторити цінову політику, дотримуватись контролю за цільовим використанням коштів, а також продовжувати роботи по об’їзду закладів освіти з метою перевірки дотримання закладами санітарних норм.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь