A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Трагічний випадок у селі Лагодівка

Дата: 19.03.2021 19:07
Кількість переглядів: 411

На засіданні виконкому селищної ради, про яке ми вже розповідали нашим читачам, начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова поінформувала членів виконкому про трагічний випадок у селі Лагодівка, коли померла трирічна дитина.

Через недбалість батьків дитина навіть не мала свідоцтва про народження, мати проживає без паспорта. Протягом трьох років ці питання відповідним підрозділом тепер вже колишньої райдержадміністрації не вирішувались, хоча свого часу відповідні функції їм були делеговані селищною радою. У нашій об’єднаній громаді служба у справах дітей була створена 29 грудня 2020 року. Цю родину наприкінці минулого року взято на облік саме службою у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради. Як підкреслила Маріанна Трофімова, за тиждень до трагічного випадку працівники служби у справах дітей селищної ради побували у цій родині, провели обстеження побутових умов проживання, трирічна дівчинка була одягнута у новий одяг, в оселі було прибрано, продуктами харчування забезпечені, в стані алкогольного сп’яніння батьки не перебували. Проводилась робота по оформленню необхідних документів. Про ситуацію з цією родиною також на виконкомі поінформував староста Тарас Лагода. Він періодично відвідував цю сім’ю, значних порушень не було.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи встановлено причину смерті дівчинки. Варто також зазначити, що наразі правоохоронні органи проводять розслідування цього трагічного випадку, яке й розставить всі крапки над «і». Тож, напевне, не варто місцевим фейсбучним «ботам» користуватись чутками, викладати у соцмережі неперевірені факти, «розганяти фейки» і таким чином вводити в оману громадськість.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь