A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

(Архів) Казанківська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Дата: 15.03.2021 13:23
Кількість переглядів: 990

- начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради

 

        До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають: повну вищу освіту не нижче ступеня магістра, спеціаліста; cтаж роботи в соціальній сфері на державній службі на керівних посадах - не менше 5 років; вільне володінні державною мовою.

         Повинен знати: Конституцію України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; закони України   «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства»;Постанов Кабінету Міністрів України: «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», «Про затвердження Положення про прийомну сім'ю», Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу, «Про затвердження Порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей», інструкцію з діловодства відділу; основи психології; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп’ютері;основні програми роботи на комп’ютері.

        

     - головного бухгалтера  служби у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради

 

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають: повну

вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; cтаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної  служби - не менше 5 років;вільне володіння державною мовою.

Повинен знати: Конституцію України; Бюджетний кодекс України; Податковий кодекс України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції». «Про бухгалтерський облік» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України; постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, розпорядчі документи, методичні матеріали фінансових і контрольно-ревізійних органів з організації бухгалтерського обліку і складання звітності; правила застосування нормативно-правових актів щодо напрямів діяльності відділу; порядок документального оформлення в бухгалтерському обліку облікових показників; трудове, фінансове та господарське законодавство; інструкцію з діловодства відділу; основи психології; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп’ютері; сучасні технічні засоби і технології обліково-обчислювальної роботи.   

         Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткова інформація за тел. 9-15-32 за адресою:смт Казанка вул. Миру,228.

Перелік питань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь