A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 20.01.2021 15:02
Кількість переглядів: 307

Сьогодні, 20 січня, у приміщенні Казанківської селищної ради відбулись засідання постійних комісій з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища і з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності і правопорядку, які провели голови комісій Олена Лук’яненко та Василь Слободанюк.

Члени комісії розглянули та рекомендували сесії затвердити план роботи Казанківської селищної ради на 2021 рік, яким передбачено затвердження звіту за 2020 рік та зміни до бюджету на 2021 рік, встановлення місцевих податків і зборів, затвердження програм розвитку освіти, земельних відносин, профілактика злочинності, соціально-економічного розвитку, зайнятість населення, розвиток малого та середнього підприємництва та інших питань, що стосуються життєдіяльності нашої громади.

Далі депутати рекомендували сесії підтримати рішення стосовно підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна у комунальній власності селищної ради, а саме гідротехнічні споруди (земельні греблі).

З метою забезпечення належного санітарного стану та удосконалення системи поводження з відходами на території громади погодили проект рішення про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території селищної ради. Також погодили зміни до структури та штатної чисельності апарату ради та її виконавчого органу.

Жваве обговорення відбулось при розгляді земельних питань.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь