A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 30.12.2020 11:54
Кількість переглядів: 408

Сьогодні, 30 грудня, о 10 годині, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради. Члени виконкому розглянули 11 питань порядку денного, що стосуються життєдіяльності нашої громади. Зокрема, затвердили Порядок погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфер послуг, розваг та відпочинку на території Казанківської селищної ради, уповноважили старост, як посадових осіб органу місцевого самоврядування, проводити реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, а також ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників.

Рішенням виконкому встановлено, що у другому півріччі 2021 навчального року вартість харчування у навчальних закладах становитиме 15 гривень в день на одного учня, а учні 1 – 11 класів із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та учні із сімей, які отримують соціальну допомогу, також діти, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС, діти учасників АТО, діти інфіковані мікробактеріями туберкульозу, діти переселенці, діти, які виховуються в сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах, учні з особливими освітніми потребами – харчуватимуться безкоштовно.

Далі члени виконкому присвоїли поштову адресу об’єкту нерухомого майна «Земляна гребля» за межами села Дмитрівка, затвердили посадовий склад комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню. Також затвердили Положення про комісію з обстеження технічного стану житлового фонду, господарських будівель і споруд на території громади та склад комісії, завданням якої – проведення обстеження житлових будинків(приміщень), госпбудівель і споруд на предмет встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання їх придатними для проживання і використання. Ще надали дозвіл на видалення шістьох дерев, у зв’язку з тим, що вони є сухостійними, небезпечними і аварійними.

З усіх розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь