Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Депутати селищної ради затвердили бюджет на наступний 2021 рік

Дата: 23.12.2020 14:59
Кількість переглядів: 530

23 грудня відбулась чергова 3 сесія Казанківської селищної ради. Сесію відкрив селищний голова Олексій Асмолов. Відразу зазначимо, що цю сесію можна ще назвати бюджетною, адже депутати, заслухавши детальну доповідь заступника селищного голови з питань фінансів Олену Шевчук, ретельно розглянули та затвердили бюджет на 2021 рік. Перед цим на сесії було розглянуто та затверджено зміни до низки цільових програм, які стосуються розвитку первинної медичної допомоги, розвитку культури, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки, благоустрою територій населених пунктів, захисту населення і територій від надзвичайний ситуацій техногенного та природного характеру. Також депутати внесли зміни до рішення селищної ради, яке стосувалося створення комунального закладу «Публічна бібліотека Казанківської селищної ради», а також до рішення щодо затвердження мережі, структури та граничної штатної чисельності закладів культури.

З цих питань доповідали директор Казанківського районного центру первинної медичко-санітарної допомоги Віталій Соколов, начальник відділу культури та туризму Алла Косталан, начальник відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юрій Кондратюк.

Заслухавши інформацію заступника селищного голови з питань фінансів Олену Шевчук, депутати внесли зміни до бюджету селищної ради на 2020 рік та зміни до бюджетів Новофедорівської і Новолазарівської сільських рад на поточний рік. Також депутати ухвалили рішення стосовно надання згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності Казанківської селищної ради закладів освіти та закріпленого за ними майна.

На сесії було розглянуто та ухвалено відповідні рішення з низки земельних питань, по яких інформувала начальник відділу земельних ресурсів Оксана Рибенок.

Питання, винесені на розгляд сесії, не залишили байдужими жодного з депутатів, і практично всі вони взяли активну і зацікавлену участь в обговоренні винесених на розгляд проектів рішень ради.

Підсумки роботи сесії у заключному слові підбив селищний голова Олексій Асмолов, якій подякував депутатам за плідну, конструктивну роботу, а також привітав усіх присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь