A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Молодий спеціаліст навчає дітей грі на скрипці

Дата: 20.10.2020 09:37
Кількість переглядів: 418

Музична школа – це духовна освіта дитини, це творення дитячої душі через сприйняття прекрасного. Свої перші кроки на шляху музичної освіти дитина робить саме у музичній школі. У далекому 1966 році для естетичного виховання молодого покоління і надання початкових навичок музичного виховання у Казанці була заснована дитяча музична школа. А вже 1 жовтня 1967 року заклад гостинно прийняв своїх перших учнів. З того часу дітей навчали грі на фортепіано, баяні, акордеоні, саксофоні, а от класу скрипки ніколи не було. Не було до жовтня цього року, коли до музичної школи нашої громади приїхала навчати грі на цьому музичному інструменті випускниця Запорізького коледжу ім.. П.І. Майбороди Павелко Катерина Михайлівна. Нова викладачка розповіла, що ще в дитинстві, разом з мамою, зустрівши директора місцевої запорізької музичної школи, зацікавилась і вирішила опанувати складне мистецтво гри на скрипці. Як говорить Катерина Михайлівна: «Скрипка – це особливий музичний інструмент, скільки займаюсь, а до кінця не можу її вивчити, настільки це складно і водночас цікаво і захоплююче. Справжній скрипаль вдосконалює свою майстерність все життя…».

Згодом дитяче захоплення стало професією. Тепер – вона сама викладач у музичній школі, у неї з’явились перші учні. Тож давайте побажаємо Катерині Михайлівні успішної роботи та вдячних учнів.

Набір учнів по класу скрипки продовжується і зараз, тож бажаючим можна звернутись до Казанківської дитячої музичної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь