A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Покращуємо матеріально-технічну базу всіх навчальних закладів нашої громади

Дата: 13.10.2020 10:33
Кількість переглядів: 416

Як розповіла вчитель початкових класів Великоолександрівського ЗЗСО Людмила Валеріївна Мішура, 2020 - 2021 навчальний рік - рік клопіткий, насичений цікавими подіями, сповнений веселим дитячим гомоном, вдало почав свій хід. Уроки проходять цікаво, корисно і пізнавально, і все це завдяки використання дидактичного матеріалу НУШ.

Школярі здобувають знання, відкривають щодня щось нове, побували в гостях у цариці наук Математики, подорожують океаном знань.

У молодших школярів формуються ключові та предметні компетентності шляхом оволодіння організаційними, логіко- мовленнєвими, пізнавальними навичками.

Людмила Валеріївна намагається впроваджувати в навчальний процес інтерактивні технології навчання. Ставе перед собою мету – створити комфортні умови навчання, за яких кожен учень відчує свою успішність, інтелектуальну спроможність.

Вчитель 2 класу Надія Федорівна Павлова у своїй роботі з учнями теж використовує нові сучасні, яскраві дидактичні матеріали НУШ і працювати з ними одне задоволення.

На уроках учні поринають в казковий світ знань. Діти вчаться працювати в парах, групах. Також дуже люблять такий вид інтерактивного навчання як «Гронування». Не менш цікавою для них є технологія «мікрофон», яка дає можливість кожному висловити свою думку. Для рефлексії на уроках використовують осіннє дерево, на якому учні вішають листочки з враженнями від уроку. Погодьтесь, хіба це не цікаво? І як результат, на відкритих уроках з української мови та читання, я досліджую світ, учні показали гарні знання.

На перервах діти також люблять об'єднуватися в групи за інтересами. Для цього були створені куточки відпочинку, де кожен учень знаходив своє улюблене заняття.

Ось так тепер цікаво і корисно, за допомогою дидактичного матеріалу НУШ, проходять уроки у закладах освіти нашої об’єднаної громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь