A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова сесія Казанківської селищної

Дата: 17.09.2020 13:48
Кількість переглядів: 449

Сьогодні, 17 вересня, селищний голова Олексій Асмолов відкрив чергову ХХVІ сесію Казанківської селищної ради. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 32 питань, з яких 20 земельних.

Депутати затвердили зміни до бюджету селищної ради на 2020 рік, перелік об’єктів комунальної власності ОТГ, а також зміни до Плану соціально-економічного розвитку громади. Далі затвердили Програму «Громадське здоров’я Казанківської територіальної громади» до 2022 року, мета якої підвищення рівня надання медичної допомоги та збереження здоров’я мешканцям громади, забезпечення зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності населення, надання доступної та високоякісної вторинної ( спеціалізованої) допомоги. Основним джерелом фінансування Програми - кошти державного, обласного, районного бюджету, кошти місцевих бюджетів. Також Програмою передбачено за бюджет територіальної громади провести реконструкцію обліку природного газу, монтажні роботи, придбання приладів та матеріалів, поточний ремонт лікувального корпусу №2 (другий поверх), транспортування вагітних, дітей 1-го року життя до медичних закладів 3-го рівня, безплатний та пільговий відпуск лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань, забезпечення молочними сумішами дітей першого року життя, народжених від ВІЛ інфікованих матерів, забезпечення хворих на цукровий та не цукровий діабет, оплата послуг з проведення щорічних профілактичних медичних оглядів пільгової категорії та інші згідно укладених договорів на оплату даної послуги та ін..

Доповнили заходи комплексної програми «Турбота» новими пунктами, а саме тепер буде забезпечено пільговим проїздом автомобільним транспортом ветеранів війни, осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей з багатодітних сімей, пенсіонерів за віком, ветеранів праці, інвалідів загального захворювання. Також щорічно надаватиметься матеріальна допомога сім’ям загиблих та померлих учасників антитерористичної операції на сході України. Розмір матеріальної допомоги становитиме 3 000 гривень.

Затвердили структуру та штатну чисельність працівників культури ОТГ у кількості 17,5 штатних одиниць, працівників відділу культури і туризму у кількості 6,5 штатних працівників та працівників комунального закладу Музична школа у кількості 13,75 штатних одиниць.

Далі у пленарному засіданні депутати ухвали рішення щодо запропонованої в порядку денному низки земельних питань, які були попередньо обговорено на засіданні постійної комісії.

В ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку, ставити запитання, яких було чимало, вносити конструктивні пропозиції.

Наприкінці сесії Казанківський селищний голова Олексій Асмолов подякував депутатам ради за активну роботу по прийняттю необхідних для розвитку нашої громади рішень. Засідання сесії пройшло злагоджено та організовано, з усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь