A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Зміни до бюджету і інші важливі питання

Дата: 14.09.2020 17:09
Кількість переглядів: 465

Сьогодні у залі засідань селищної ради відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії С. Дяченко.

Депутати обговорили десять проектів рішень порядку денного чергової сесії. Заступник селищного голови О. Шевчук ознайомила присутніх щодо пропонованих змін до бюджету селищної ради на 2020 рік, про затвердження переліку об’єктів комунальної власності ОТГ, а також доповіла стосовно змін до Плану соціально-економічного розвитку громади.

Головний лікар (директор) комунального не комерційного підприємства «Казанківська центральна районна лікарня» Казанківської районної ради М. Безкоровайний поінформував про необхідність затвердження програми «Громадське здоров’я Казанківської територіальної громади».

Начальник відділу культури та туризму А. Косталан доповіла стосовно змін до мережі, структури та граничної штатної чисельності закладів культури.

Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Л. Тимощук доповіла про необхідність внесення змін та доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ ЦНАП.

Спеціаліст з юридичних питань Н. Кривоцюк ознайомила з проектом рішення ради стосовно надання згоди на прийняття нерухомого майна.

Після детального обговорення члени постійної комісії вирішили рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь