A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Нова українська школа – це класно і креативно!

Дата: 11.09.2020 09:13
Кількість переглядів: 384

Як зазначив начальник відділу освіти виконкому селищної ради Олександр Лука: «Школа — це великий ресурс для громади, тому вона має бути відкритою, щоб батьки могли долучатися до співпраці, а учень має відчувати себе повноцінним членом громади. Ми робимо все для того, щоб наші навчальні заклади допомагали дітям у придбанні навичок, необхідних у сучасному мінливому світі, створюємо їм безпечне середовище, а це є одним із основних принципів Нової української школи. Цього нового навчального року першокласників нашої Казанківської громади зустріли достойно, тож діти навчатимуться відповідно до концепції НУШ. Головне завдання відділу освіти, молоді та спорту - створити школу, у якій буде приємно навчатись».

Кожна школа креативно підійшла до організації освітнього простору у класах. Учнів забезпечено новітніми, мобільними робочими місцями, які легко трансформувати для групової роботи. Для всіх перших класів громади придбано робоче місце вчителя, а саме: моноблоки, ламінатори, ксерокси.

Придбано 150 комплектів одномістних парт, шкільні дошки з п’ятьма робочими поверхнями, а також дидактичні матеріали, а саме: мікроскопи з набором для виготовлення мікропрепаратів, модель сонячної системи, телурій ( діюча модель Сонце – Земля – Місяць), набір метеорології, колекція гірські породи та мінерали, лупи шкільні, набір природознавства лабораторний, набори LEGO. На «Нову українську школу» селищна рада виділила кошти у сумі 504303 гривні.

Як підкреслив Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, реалізація проекту «Нова українська школа» у нашій громаді дасть можливість надавати освітні послуги та виховувати наше підростаюче покоління із застосуванням найсучасніших світових методик, гармонійно поєднувати набутий досвід та все нове, що є сьогодні у нашій освіті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь