A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

День знань у Казанківському професійному аграрному ліцеї

Дата: 01.09.2020 11:08
Кількість переглядів: 476

Сьогодні 149 першокурсників переступили поріг Казанківського професійного агарного ліцею. Цей особливий святковий день відкриє для них нові шляхи, мрії та надії. Велика дружня родина учбового закладу оплесками радо зустріла нове поповнення, де на них чекають світлі просторі кабінети, лабораторії, майстерні, спортзал, бібліотека. Згадали і про випускників ліцею, які працюють майже у всіх куточках нашої країни та за її межами, а це трактористи, водії, кухарі, кондитери, муляри, обліковці, багато з них займає керівні посади і всі вони гордість закладу.

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов привітав з початком нового навчального року студентів та педагогів ліцею, побажав здоров’я, гідних перемог, успіхів та миру.

Сьогодні професійний агарний ліцей має міцну матеріально-технічну базу, стабільний високопрофесійний педагогічний колектив, позитивний мікроклімат як у трудовому, так і в учнівському колективах. Особливу увагу привертає встановлений на постаменті один з перших тракторів минулого століття «Фордзон». Це символічно, адже одна з основних спеціальностей по яких готують у ліцеї, - це така потрібна сьогодні у нашому агарному краї професія механізатора.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь