A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Якісна освіта – запорука успішного майбутнього

Дата: 28.08.2020 14:49
Кількість переглядів: 761

Сьогодні, 28 серпня, в онлайн режимі відбулася чергова серпнева конференція працівників освіти об’єднаної громади.

На початку зустрічі начальник відділу освіти Олександр Лука привітав учасників зібрання з початком нового навчального року, Днем знань.

Як зазначив Олександр Богданович, ключовим аспектом роботи сьогоднішньої конференції є «Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021», зупинився на підсумках роботи закладів освіти та озвучив основні завдання на 2020/2021 навчальний рік. Також обговорили питання щодо дошкільної та початкової освіти, забезпечення підвезення до шкіл учнів сільської місцевості, інклюзивний простір, фізичне виховання молоді.

«Висловлюю всім освітянам повагу та шану за творчу і сумлінну працю, бо саме завдяки вашим знанням, терпінню і душевному теплу зростають і виховуються майбутні Президенти і міністри, науковці і лікарі, спортсмени і артисти, що прославляють Україну на увесь світ, завдяки яким створюється добробут нашої держави. Дякую від щирого серця всім, хто робив і робить свою роботу на високому професійному рівні, зацікавлено і творчо», - зазначив у своєму виступі Олександр Лука.

Головний спеціаліст відділу освіти Світлана Бондар ознайомила з рекомендаціями у роботі закладів освіти в умовах адаптивного карантину.

Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ольга Дьоміна привітала учасників із початком навчального року та розповіла про основні аспекти щодо порядку підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону з питань цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь