A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Футбольний турнір пам’яті В.Г. Дорошенка

Дата: 22.08.2020 20:00
Кількість переглядів: 469

На центральному стадіоні смт Казанка 22 серпня відбувся перший футбольний турнір пам’яті багаторічного керівника Казанківського району, депутата селищної ради, великого любителя і організатора нашого місцевого футболу, почесного жителя смт Казанка Володимира Григоровича Дорошенка, який, на превеликий жаль, пішов з життя, залишивши після себе багато добрих справ, повагу і пам’ять вдячних земляків-казанківців. Ініціаторами проведення цього футбольного турніру стали Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, депутат селищної ради Сергій Дяченко, ветеран спорту Анатолій Пащенко. На урочистій церемонії відкриття турніру були присутні дружина Любов Олександрівна Дорошенко, його сини – Олег і Ярослав.

У своєму виступі селищний голова Олексій Асмолов підкреслив великий внесок В.Г. Дорошенка у розвиток Казанківського краю, нашого місцевого футболу. Учасники церемонії відкриття турніру хвилиною мовчання вшанували пам'ять В.Г. Дорошенка та поклали квіти до місця його поховання.

Особливістю цього футбольного турніру стали дві його складові, адже грали як молоді футболісти, так і ветерани Казанківського футболу. Перед початком ігор право підняти на головному флагштоці центрального стадіону Державний Прапор України було надано ветерану нашого футболу 70-річному Анатолію Даниловичу Ваніну.

На великому полі футбольні змагання розпочали чотири команди молодих футболістів. Дві ветеранські команди грали на нещодавно збудованому футбольному міні-полі. Наші ветерани, не на жарт згадавши свої молоді футбольні роки, голів у ворота суперників забивати не жаліли. Про це свідчить рахунок 8:4. Серед молодих команд першість у турнірі виборола команда Олександрівки. Кубок переможцям та грамоти кращим гравцям турніру вручила Любов Олександрівна Дорошенко.

Як зазначив селищний голова Олексій Асмолов, футбольний турнір пам’яті В.Г. Дорошенка стане у нашій об’єднаній територіальній громаді традиційним, і проводитиметься щороку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь