A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Як у Казанківській громаді святкували День Незалежності України

Дата: 22.08.2020 02:00
Кількість переглядів: 545

За підтримки Казанківської селищної ради організовано святковий захід, присвячений до дня Незалежності України. До оригінально прикрашеного парку відпочинку «Левада» поспішали діти разом з дорослими. Веселі мелодії створювали по-справжньому святковий настрій. Для дітлахів цього дня був справжній «океан розваг». На величезному батуті діти робили все, що завгодно: стрибали, з’їжджали, перевертались. Навіть їх веселий гучний сміх лунав сильніше, аніж музика з гучномовців. А вправні майстрині з аква-гриму вміло розмальовували обличчя хлопчиків та дівчаток яскравими фарбами, малечу прикрашали незвичайні й оригінальні малюнки. На дитячому майданчику «не було де яблуку впасти». Гойдалки, гірки, драбини та інші конструкції ні секунди не пустували.

Також присутні мали змогу переглянути фотовиставку «Моє село – окраса України», де відображено життя кожного населеного пункту нашої об’єднаної громади. А ярмарок «Щедрість душі української» дійсно виявився щедрим. Добрі дбайливі господині нашої громади представили свої неперевершені кулінарні вироби. Чого тут тільки не було, «очі розбігались»! На вишитих рушниках красувалися духмяні пиріжки з різними начинками, пампушки з часником, апетитні тістечка і торти, запечена риба, варені раки. У повітрі витав неймовірно приємний запах свіжої випічки.

Великою популярністю користувались яскраві фото-зони, вони притягували до себе як малечу, так і дорослих. Кожен мав змогу сфотографуватись на фоні червоних сердець, у кольоровому колі, біля барвисто оформленої арки з соняшниками, а також біля інсталяції в стилі рустик.

Святковий концерт видався на славу. Люди так аплодували, що «горіли» долоні. Юні таланти – танцювальний колектив «Талісман», який підкорив сцену міста Кітен у Болгарії, зразковий танцювальний колектив «Дивоцвіт» та «Ексклюзив», танок Анастасії Твердохліб, група народного танцю «Водограй» порадували присутніх запальними крутими танцями, а вокальні ансамблі сільських клубів громади - веселими піснями.

Не обійшлось і без наречених. На весільний рушник стали наші земляки, мешканці смт Казанка Дмитро Гончар та Лідія Чухан. Молодятам побажали міцного здоров’я, щоб життя було радісним і щасливим, світлим і безхмарним.

Завершилось свято чудовою, драйвовою диско-паті за участю діджея PROBASS – чемпіона redbull thre3style Ukraine, фіналіста чемпіонату миру, президента THE BEST DANCE RADIO KISS FM.

Казанківці та гості селища дякували організаторам за такий чудовий вечір, що таке свято стало справжнім подарунком для мешканців громади. Працівники культури креативно підійшли до організації заходу. Було весело, цікаво і неперевершено. Проведений час був сповнений позитивним настроєм і спогади про нього залишаться на довго.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь